QUINA RECOLLIDA! #2

Dissabtes 8  i 15 de gener de 2022

De 18 h a 21 h a La Cate de Figueres

A continuació podreu llegir la proposta que teníem per la Quina Figa! que s’havia de celebrar el 8 de gener, però finalment les restriccions per la pandèmia ens van obligar a canviar els plans i fer una segona edició de la Quina Recollida!, proposta nascuda al 2020 arrel de la crisi sanitària. La Quina Recollida 2022 va tenir lloc els dissabtes 8 i 15 de febrer, i tots els materials recopilats es van entregar a l’associació Ànima Mater. Amb tots els productes que havien d’anar destinats als lots de la Quina Figa 2022, es van fer dues paneres que es van sortejar entre tots els participants a la recollida.

—-

I a continuació, la proposta que teníem per la Quina Figa 2022!

Torna la Quin Figa! Aquest any canviem de localització i celebrarem la quina solidària de l’associació al centre social de Pontós, gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de la vila. Enguany, tots els productes recopilats seran per l’associació figuerenca Ànima Mater, un col·lectiu nascut per afavorir el benestar vital de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat a  la comarca de l’Alt Empordà.

La Quina Figa 2022, que tindrà lloc el dissabte 8 de gener a la tarda, comptarà amb servei de bar i els horaris seran els següents:

17h – Obertura portes i ambientació amb Dj Ninios de la Montania

18:30h – Inici Quina Figa

21:30h – Sopar popular (pa amb tomàquet i botifarra + opció vegana)

22h – Final party amb Dj Ryna

Per aconseguir el catró caldrà participar aportant alguns dels següents productes:

  • Material artístic o escolar: aquarel·les, llapissos de colors, llibretes, quaderns de dibuix…
  • Productes en conserva o menjar variat (arròs, llegums, pasta o altres tipus de cereal)
  • Mantes, roba o altres peces d’abric

Ens veiem el dissabte 8 de gener a Pontós!

*Si tens algun dubte ens pots escriure per Instagram @lafigafigueres o escriure’ns un correu a lafigafigueres@gmail.com.